Akupunktur, Zoneterapi, Kolding, Behandling
- styrker og opbygger din krop
Stacks Image 25053

RAB Behandler - hvad betyder det?
 

Registreringsloven sikrer forbrugeren en zoneterapeutisk behandling hos en veluddannet terapeut som lever op til lovens krav om God Klinisk Praksis.

En del forsikringsselskaber stiller krav om, at behandleren er RAB godkendt, hvis selskabet skal dække udgifterne til behandling. Jeg har fravalgt at samarbejde med div. private forsikringsselskaber grundet deres administrative tidsrøveri! Hos mig er alle lige og alle er velkomne med el uden forsikring!

RAB titlen er en beskyttet titel, og tildeles kun terapeuter, der opfylder loven om min 700 timers grunduddannelse.

Det alternative område kan være svært at overskue, ikke mindst for klienterne. Enhver kan slå sig ned - med eller uden en fornuftig baggrund. RAB-loven blev indført at for at gøre det lettere for brugeren at orientere sig på dette brogede område.

Som klient giver RAB-titlen dig en garanti for, at din terapeut har en solid uddannelsesmæssig baggrund, der lever op til de krav som Sundhedsstyrelsen har opstillet i loven om RAB-registrering. Titlen "Registreret Alternativ Behandler" (RAB) er en beskyttet titel, der kun må anvendes, når man som behandler opfylder en række krav til behandling og god klinisk praksis. Titlen er et kvalitetsstempel der giver garanti for uddannelse og kvalitet.

Ved RAB-registrering kræves medlemskab af Brancheforeningen for Zoneterapi. Jeg er medlem af ZCT (ZoneConnection Terapeut forening)

Ønskes flere oplysninger, se Brancheforeningens hjemmeside ; www.zct.dk

Spørg altid efter RAB (Registreret Alternativ Behandler)!

Stacks Image 25047
Logon
Stacks Image 226380
Klinik Ebbesen v/Kirsten Ebbesen | Karen Blixens Vej 2 | 6000 Kolding | Tlf.: 31 75 25 80