Akupunktur, Zoneterapi, Kolding, Behandling
- styrker og opbygger din krop
Stacks Image 25053

Da jeg arbejder en del med aktive mennesker, så er jeg er også uddannet certificeret ICF-lifecoach/sundheds- og livsstilscoach (coachfederation.org), hvilket er et vigtigt værktøj for at kunne matche de ønsker og udfordringer, jeg møder i min dagligdag i klinikken. Jeg ønsker at være en dygtig og engageret samtalepartner for jer.

Ud over coach fungerer jeg også som mentor indenfor kognitiv mentoring. Jeg mentorerer med udgangspunkt i den kognitive teori og metode og positiv psykologi, således at du kan blive bevidst om dine styrker og ressourcer. Jeg anvender den motivationsskabende dialog såvel som praktisk problemløsning og opstiller SMARTE mål ( SMARTE=Specifikt – hvad er det helt præcist, du vil opnå? Målbart – hvornår er du i mål? Attraktivt – hvorfor gider du at kæmpe for at nå det her mål? Realistisk – har du faktisk de ressourcer, der skal til for at nå målet? Tidsbestemt – hvornår er din deadline?) for at skabe forandring hos dig.

Coaching

Et personligt coachingforløb er for dig, der ønsker at sætte fokus på din personlige udvikling og udvide din bevidsthed og selvindsigt og derigennem opnå balance og ro i dit liv. Det kan være indenfor dit liv sådan generelt, indenfor din sport, dine familiære relationer,dit studie eller......ja muligherne er uendelige. Ofte er problemet at man er træt af, at være en tilpasset udgave af sig selv!

Eksempler på coachingemner:

Bliv din egen herre i dit eget liv
Balance mellem arbejdsliv og privatliv
Coping/håndtering af problemer/udfordringer
Overblik og struktur

Håndtering og udvikling af relationer

Du bestemmer selv, hvilke temaer du ønsker at tale om, det kan være relaterede til arbejde, fremtid, familie, dig, kort sagt private. Det kan også være det indbyrdes forhold mellem disse.

Du er også velkommen til at like og besøge min coach facebookside, "Kirsten Ebbesen - Sports- & livsstilscoach", hvor jeg skriver og deler opslag omkring adfærd, livsstil og coaching generelt.

Kontakt mig gerne og hør nærmere!

Logon
Stacks Image 226344
Klinik Ebbesen v/Kirsten Ebbesen | Karen Blixens Vej 2 | 6000 Kolding | Tlf.: 31 75 25 80